مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تکمیل و تحویل آپارتمان

سلام
ما اپارتمانی رو خریداری کردیم که در قرارداد در املاکی قید شد که خانه با جهاز کامل تحویل داده بشه، و موعد تحویل 10 روز بعد شد و ما چک 500 تکمنی برای اون تاریخ بهشون دادیم،
روز تاریخ چک ایشون بیمار بودن و ادعا کردن چک سر حساب گذاشتن و جک ما پاس شد .
فرداش اومدن تحویل بدن دیدیم برق و گازش کشیده نشده، درب اتاقش خرابه،کولر و هود نگذاشتن و ...
فقط به ما کلید دادن
ما گفتیم که اینطوری نمیشه و باید کامل تحویل بدید، رسید هم بعنوان تحویل بهشون ندادیم
الان ادعا دارن که من خونه رو تحویل دادم و گاز و برقش مامور میاد وصل میشه و دیگه بهش مربوط نیست
اگر ما الان شکایت کنیم چطور میتونیم حقمون رو بگیریم؟
در ضمن 10 روز دیگه موعد چک سند هست که با این شرایط نمیدونیم چکار باید کنیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل با جلب نظر کارشناس بدهید پس از انجام تامین دلیل ، دادخواست الزام به ایفای تعهدات تقدیم دادگاه نمایید.