مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پشت بام

با سلام و احترام
من در یه اپارتمان 5 طبقه دو واحدی زندگی میکنم خواستم بدونم میشه روی پشت بام یه طناب برای خشک شدن لباسها استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استفاده از مشاعات باید با اذن کلیه مالکین باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، نیازمند اجازه تمامی ساکنین می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشاعات است در صورت مخالفت مالکین دیگر باید آنرا بردارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر پشت بام مشاع است و مخصوص این کار هم نیست از خشک کن های داخلی خانه یا بالکن استفاده کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. استفاده از مشاعات می بایست با رضایت تمام مالکین باشد . اگر هیئت مدیره دارید ، تصمیم هیئت مدیره ساختمان ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. با اذن سایر مالکین مشاعی امکان پذیر است