مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین - آپارتمان اجاره داده شده

با سلام
اینجانب به مدت 10 سال در منزلی که متعلق به پدر همسرم بوده زندگی کرده ام . اخیرا اختلافاتی بین من و همسرم بوجود آمده و پدر همسرم من را مجبور به ترک منزل کرده اند. در این حین من اول یک آپارتمان 50 متری اجاره کردم و سپس با فروش خودرو و اخذ وام و پس اندازم یک واحد 70 متری خریده ام که همزمان با خرید آن مستاجری در آن سکونت داشت. حالا همسرم توقیف اموال زده و این آپارتمان توقیف شده. با توجه به اینکه بنده منتظر اتمام مهلت اجاره مستاجرم هستم تا نقل مکان کنم ، آیا میتوانم بعنوان مستثنیات دین درخواست رفع توقیف بدهم؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اگر بجز این خانه منزل دیگری نداشته باشید میتوانید ادعا کنید که جز مستثنیات دین محسوب می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام نمایید
لایحه تخصصی در این خصوص تنظیم گردد در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که تازه خریداری کرده اید و قصد سکونت در آن را دارید و اعلام کنید که مستثنیات دین است.
اگر مستثنیات دین را قبول نکرد بهتر است که توافق کنید و مدتی زندگی کنید تا مستاجر تخلیه کند و شما در منزل خودتان ساکن شوید که در این
صورت امکان توقیف وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر صرفا همین ملک را دارید جزو مستثنیات دین محسوب می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه ای که در اجاره است جز مستثنیات دین محسوب نخواهد شد ولی موضوع شما قابل دفاع میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید . تشخیص میزان مستثنیات با رییس اداره ثبت محل یا دادگاه می باشد .