مشاوره حقوقی رایگان - ضم امین

با سلام
به دلیل کهولت سن و شرایط جسمی پدرم با تایید پزشکی قانونی و موافقت دادستان قرار هست که امین پدرم باشم (البته تقاضای قیومیت داشتم که امین تایید شد و ادامه مراحل باقی ست) آیا با امین شدن من، پدرم همچنان تصمیم گیرنده نهایی در امور مالی خود هستند؟ (ایشون کمی مشکل فراموشی دارند که متاسفانه پزشکی قانونی با توجه به تایید روان پزشک و متخصص اعصاب و روان به این مساله توجهی نکردند)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در تمام تصمیمات نیاز به همراه کردن شما با خود دارد و باید شما موافق باشید