مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

باسلام فرزندی دارم که با یه خانمی آشنا میشود که عقد می‌کنند مدت 6ماه حالا خانمش زیر پاش نشسته که ملک از پدرت بگیر بعد عروسی میکنیم بنده این دیدم بهشون گفتم که حتّی از ارث محرومش میکنم هیچی بهش نمیدم ناگفته نمونه که ملک تنها راه نون داراوردن من وبچه هام من 2دختر3پسردارم که یکیشون زن و بچه داره باهم زندگی می‌کنیم از موقعی که این خانم عقد کردیم همش جنگ ودعوا بهشون گفتم که برید مستقل باشید حالا رفته شکایت کرده میدونم که باپسرم همدستی داره شکایت صوری هست فقط میخواد که من ملک ببخشم بهشون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مشخص ننموده اید چه شکایتی مطرح شده است ؟....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بک بعد سوال شما حقوقی و دیگر بعد سوال شما مربوطه به مسائل خانواده است که باید هر دو بعد آن را سنجید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با چه عنوان مجرمانه ای از شما شکایت کرده اند؟! وانگهی ملک مورد اشاره جزو مایملک شما محسوب خواهد شد و شما به عنوان مالک هر دخل و تصرفی می توانید در آن داشته باشید. فلذا پسر شما نسبت به این موضوع نمی تواند هیچ ادعایی داشته باشد. اما توجه داشته باشید که محروم کردن از ارث یک غلط مصطلح است که در حقیقت امر امکان وقوع چنین اتفاقی ممکن نیست. شما می توانید از طریق صلح عمری قبل از فوت خویش برای اموال خویش تعیین تکلیف کنید تا از این طریق بعد از فوت، اموالی به پسر شما نرسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هیچکسی نمی تواند شما را مجبور به این اقدام کند و شما می توانید تحت عنوان مزاحمت و سلب آسایش از ایشان شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما رضایت به هبه ملک نداشته باشید کسی نمی تواند شما را الزام کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت با چه موضوعی و از چه کسی مشخص فرمایید . تا پاسخ دقیق دریافت نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مجبور به چنین کاری نیستید . بهتر است حتما از مشاوره تلفنی کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کسی نمی تواند شما را مجبور نماید که ملک خود را به دیگری بدهید