مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام خسته نباشید من از یه بنده خدا ماشین خریدم الان توقیف پلاک کرده هرچی بهش میگم بیا وکالت بده اصلا جوابمو نمیده نمیاد ماشینم تو پارکینگ هست توروخدا بگین چکار بایدبکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در مهلت مقرر اقدام نکردید و وکالتنامه باطل شده است و موعد آن گذشته است باید از طریق محاکم اقدام کنید به فک و تعویض پلاک

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروشنده به چه عنوانی توقیف پلاک کرده است؟! در هر صورت وی متعهد است که بر اساس مفاد قولنامه اقدام به تعویض پلاک کند و در این راستا به شما وکالت دهد. اگر از تعهدات خود نسبت به این قضیه سر باز زند شما بدوا از طریق ارسال اظهارنامه به وی متذکر شوید که تا در صورت عدم ایفای تعهدات اقدام قضایی صورت خواهد گرفت. در صورتی که اظهارنامه افاقه نکرد دادخواست به خواسته فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک علیه ایشان تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پیگیری کنید.
می توانید دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همان دادگاهی که توقیف کرده مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مبایعه نامه و قرارداد دارید، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و ایفای تعهدات تقدیم دادگاه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید….