مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ ملک

با سلام و تبریک سال نو

بنده واحدی به صورت قولنامه ای خریداری کردم به متراژ 98 متر. تو قولنامه قید شده که ملک مورد نظر 98 متر میباشد. حتی حدودا یا تقریبا قید نشده. الان من کارشناس دادگستری آوردم متراژ کرد 92 متر در اومد. بنده هم تو قسمت توضیحات قید کردم که در صورت هرگونه ایراد یا اشکال فروشنده باید کل پول دریافتی را طبق نرخ روز بعلاوه 300میلیون تومان خسارت به خریدار بپردازد.

با توجه به این شرایط اگه شکایت کنم به جایی میرسه یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که یک سوال و جواب کوتاه شما را به جواب قطعی برساند باید اسناد و مدارک شما بررسی و رویت شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. حکم بر پرداخت کل مبلغ پرداختی یا خسارت پرداخت نميشود. فقط ما به التفاوت متراژ 6 متر پرداخت می‌شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صحیح است که شما قراردادی را منعقد نموده اید که در صورت شرایط قرارداد که در این جا اختلاف متراژ است بایستی وجه التزام از سوی شخص متعهد پرداخت شود ولی لازم به اشاره است که وجه التزام باید معقول و قانونی باشد. وجه التزامی که شما تعیین کرده اید معادل ثمن معامله به انضمام 300 میلیون تومان پول است که در رویه قضایی موجود در محاکم، اگر خوانده دفاع مناسبی داشته باشد می تواند از پرداخت وجه التزام به این مقدار خودداری کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقامه دعوی نمایید و وجه التزام هم با دفاع موثر از سوی شما قابل دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرط توضیحات قرارداد نمی توانید عمل کنید.
شما می توانید کسری متراژ را طبق قرارداد مطالبه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

داد خواست مطالبه وجه به مبلغ ..... بابت 6 متر کسری متراژ بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی و بررسی دقیق تر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر هنوز سند رسمی تنظیم ننموده اید .
1- ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید.
2- اظهرنامه رسمی برای فروشنده با قید مراتب کسری متراژ واحد ارسال فرمایید .
3- می توانید ماوالتفاوت قیمت را با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی مطالبه نمایید .
پیشنهاد می شود قبل از هرگونه اقدام مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا مطالعه تخصصی شود و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید ما به التفاوت کم شدن متراژ آپارتمان را اخذ نمایید و باید دادخواست اقامه نمایید