مشاوره حقوقی رایگان - اعلام گزارش جهت رسیدگی به ساخت و ساز غیرمجاز در خارج بافت روستایی در شمال

با سلام و عرض ادب
روستایی در استان مازندران محدوده آمل متاسفانه در زمینهای شالیزاری و خارج بافت ویلا سازی می کنند که بازم متاسفانه با مصالح افتضاح و بدون رعایت حداقل نکات ساخت و ساز
برای جلوگیری از ادامه این وضعیت چه اقدامی می شه کرد؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر به شما ضرر و زیان وارد نشده ، شما نمی توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ذینفع هستید میتوانید علیه پیمانکار و سازنده شکایت کنید . در غیر این صورت از طریق فرمانداری پیگیری و اطلاع رسانی کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات ساخت و ساز بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید.
اگر توجه نکردند می توانید از طریق دادستانی پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادستان عمومی وانقلاب محل خود اطلاع دهید . دادستان به عنوان مدعی العموم می تواند به موضوع رسیدگی نماید. همچنین به جهاد کشاورزی محل نیز می توانید اطلاع دهید. وظیفه قانونی آن اداره به جلوگیری از ساخت وساز و پیگیری آن می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

گزارش خود را به اداره جهاد کشاورزی منطقه اعلام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی و 113 زنگ بزنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره جهاد کشاورزی موضوع گزارش گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید علیه پیمانکار و سازنده شکایت کنید .