مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه بدون مجوز

سلام وخسته نباشید بنده خانه پدری رو بطور دودانگ بین مادر و برادرم تقسیم کردیم و هرکدام یه واحد ساختیم شهرداری برای دوواحد مجوز داده برای واحد من نداده حالا من می خوام واحدم رو ثبت قانونی کنم سند بگیرم آیا امکان داره می تونم ثبت قانونی کنم پسند بگیرم دست نوشته از مادرم وبرادرم دارم که دو دانگ کل ساختمان به من فروخته شده سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که از شهرداری پایانکار و سند نگیرید ملک شما ارزشی ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قبل از هر اقدامی باید اسناد و مدارک شما رویت شود و سپس ما به شما می‌گوییم چه کاری به صلاح شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ مجوزات لازم و پایان کار و پرداخت جریمه امکان پذیر است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید از طریق شهرداری پیگیری نمایید و اگر شما بتوانید سه پارکینگ تامین نمایید باید سه سند مجزا به شما داده شود

و یا اگر ساخت ساختمان به صورت غیرمجاز بوده است باید پرونده شما در کمیسیون ماده 100 مطرح شود و جریمه ساخت غیر مجاز را پرداخت نمایید و

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در مورد ساختمان هایی که با رعایت اصول سه گانه بدون پروانه ساختمانی احداث می شوند، کمیسیون ماده 100 با توجه به موقعیت ملک اختیار صدور رأی جریمه یا تخریب دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

اگر شما بتوانید سه پارکینگ ایجاد کنید باید سه سند مجزا به شما داده شود

و یا اگر ساخت ساختمان به صورت غیرمجاز بوده است باید پرونده شما در کمیسیون ماده 100 مطرح شود.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما نسبت به همان دو دانگ میتوانید سند بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت به اخذ مجوز از شهرداری اقدام نمایید و در صورت ساخت غیر مجاز کمیسیون رود و جریمه پرداخت نمایید سپس جهت سند اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی می توانید اقدام نمایید لیکن بدوا باید مجاز یا غیر مجاز بودن ساخت یا داشتن و نداشتن پایان کار را مشخص کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول جواز ساخت دوم پایانکار سوم صورتمجلس تفکیکی چهارم سند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر تقسیم به این شکل بوده که همگی در تمام ساختمان همچنان شریک باشید میبایست جریمه کمیسیون ماده صد و اخذ پایان کار بین همه وراثت تقسیم شود و شما در جزء جزء ساختمان همچنان با هم شریک هستید اما اگر تقسیم به این نحوبوده است واحد 1 و 2 که دارای مجوز هست برای مادر و برادر تان باشد واحد آخر به شما تعلق گرفته کار شما کمی سخت به نظر می رسد چون باید تمام هزینه های ثبت قانونی ملک و اخذ سند را به تنهایی متقبل شوید