مشاوره حقوقی رایگان - ساخت واحد اضافه در ساختمان

باسلام بنده یک واحد آپارتمان در طبقه همکف خریداری نمودم و طبق قرار قولنامه بالای خانه بنده 5 واحد می‌بایست درست کنند ولی الان 6 واحد درست شده اینکه زمین دوتا شریک داشته وکسی که من ازش خریدم اجازه ساخت طبقه 6 را داده به شریک دیگه خودو اینکه ساختمان پروانه ساخت ندارد و پایان کار هم ندارد آیا بنده میتوانم به عنوان مالک طبقه همکف از کسی که ملک خریدم شکایت کنم ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام سوال شما کامل نیست، آیا شما پیش خرید کرده اید یا آپارتمان کامل و ساخته شده خریده اید ؟ چراکه آثار آن فرق می کند . از سوی دیگر شرایط و تعهدات طرفین در مبایعه نامه ملاک عمل است . از سوی دیگر در خصوص پروانه ساخت و پایان کار مراجع ذیصلاح می بایست اقدام نمایند. چطور پروانه ساخت نداشته لیکن 6 طبقه ساخته شده است چراکه ساخت 6 طبقه کار چند ماه نیست وزمان بر است . به هرحال پیشنهاد می شود مدارک خود را حضوری به وکیل دادگستری محل خود نشان دهید تا با بررسی بیشتر راهنمایی بهتری کسب نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تعهدات ایشان را متذکر شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تکراری میتوانید مسابقه قرار داده خود عمل می آید قرارداد خود را به رویت وکیل برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد و اسناد باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شما میتوانید دادخواست حقوقی را مطرح نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید در قرارداد چگونه تنظیم شده

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله چنین امکانی وجود دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بستگی به قرارداد شما دارد باید دید چگونه توافق کردید. اینکه در قولنامه نوشتین پنج واحد بسازه ولی شش واحد ساخته کافی نیست. این اشکال در اغلب قراردادها به چشم میخورد طرفین عقد شروطی را در متن عقد میگنجانند ولی ضمانت اجرا برایش تعیین نمی کنند و یا به ذکر عبارتهای کلی مثل از عهده ضرر و زیان وارده بر بیاید بسنده میکنند این نقص اگر با قانون تکمیلی و سایر مفاد عقد برطرف نشده باشد در عمل دست کسی که شرط له اوست به جایی نمی رسد.بهرحال مفاد قراردادتان نقش اساسی را ایفا میکند.اگر صرفا نوشتین بیشتر از پنج واحد نسازد یعنی شرط فعل گذاشتین و ضمانت اجرا قرار ندادین تنها در صورتی خواهید توانست مدعی بشوید که این اقدام در عمل آثار زیانبارش به حق شما سرایت کرده باشد.ضمنا باید بررسی بشه طرف قرارداد در آن زمان که شرط را می پذیرفته در چه جایگاهی قرار داشته است.شما طبق قراردادتان اقدام کنید و الزام به سند و گواهی پایانکار رو بخواهید. ساخت و ساز مازاد بر جواز از دو حالت خارج نیست یا باید جریمه بدند یا کمیسیون دستور تخریب میده در مورد شما به احتمال زیاد جریمه باید پرداخت بشه. اینجاست که نقش قرارداد شما پر رنگ میشه اگه در متن قرارداد برای تاخیر در سند جریمه متناسب تعیین کرده باشید میتوانید از آن جریمه بعنوان اهرم فشار علیه طرف مقابل استفاده کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا تصرف در مشاعات محسوب می شود و نیاز به اجاژه سایر مالکین دارد . ا

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ملاک موضوع مفاد قرارداد فی مابین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد