مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام وعرض ادب
من تقریبا 6 ماه هست رفتم سرخونه و یک رو زودتر از سرکار به خاطر کار اداری مرخصی گرفتم وزودتر اومدم خونه که خانوم با دوست پسرش در حال معاشقه بود و من با زد و خورد در رو بستم و زنگ زدم پلیس حکم دادگاه اومد 99 ضربه شلاق برای خانوم 99 ضربه برای پسر و یکسال هم تبعید برای پسر حکم نفقه برای ادامه زندگی زدم خانوم هم درخواست ادامه زندگی زده الان با این شرایط و با اینکه قاضی نفقه شماره پرونده رو داره که ایشون خیانت کرده ایا بازهم حکم به ادامه زندگی میده ؟؟
سوال بعدم هم اینکه این خوانواده از نظر روانی مشکل دارن ومن مطمئن هستم اگر بریم زیر یک سقف اینا برای من نقشه میکشن وبه خون وخون ریزی میرسه درصورتی که خانوم به من چاقو بزنه چه حکمی براش صادر میشه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است قاضی رای به ادامه زندگی دهد. اگر فکر میکنید گزینه مناسبی نیست خوب وارد زندگی مشترک نشید. چاقو زدن دیه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در هر صورت باید نفقه را پرداخت کنید و باید دادخواست الزام به تمکین بدهید تا نتواند به راحتی طلاق بگیرد.
مهریه را نیز می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید تا اینکه در نهایت توافق به طلاق کنه و مهریه را بذل کنه.
اگر مهریه همسرتون زیاد نیست می توانید با پرداخت مهریه طلاق بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1- تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد . 2- می توانید زیر یک سقف نروید و دادخواست طلاق دهید . 3-هنوز جرمی واقع نشده است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به احتمال بالا حکم به ادامه زندگی مشترک صادر خواهد شد در صورتی که تمایل به جدایی دارید می توانید بدوا در این خصوص با همسرتان توافق نمایید تا اقدام به طلاق توافقی شود در غیر اینصورت با توجه به تفاصیل مذبور ادامه زندگی به صلاح نیست و بهتر است درخواست طلاق با دادخواست اعسار برای مهریه تنظیم نمایید
حکم چاقو زدن عمدی حبس بعلاوه دیه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول سعی کن راضیش کنی طلاق توافقی بگیرید.
به هیچ وجه راهش نده به خونه.
چند سال حوصله کن.
اگر به پرداخت نفقه محکوم شدی پرداخت نکن.
اگر او درخواست طلاق نداد بعد از چند سال شما دادخواست طلاق بده مهریه را هم قسطی پرداخت کن.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدای امر بهتر است که به مشاورین خانواده ارجاع شود و سپس فکر کار حقوقی باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند راه حل حقوقی وجود دارد
بدوا به مشاور خانواده مراجعه شود