مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی گرفتن پاسپورت ضبط شده در مرز

سلام منو همسر روز گذشته از مرز زمینی ترکیه وارد ایران شدیم بدلیل همراه داشتن یه بطری کوچیک مشروب پاسپورت همسرمو گرفتن صورتجلسه کردن ماهم چون بچه کوچیک پیشمون بود نمیتونستیم مرز بمونیم اومدیم تهران .شوهرم میخواد بعد تعطیلات بره مرز برای اجرای حکم و گرفتن پاسپورت میشه راهنمایی کنید که قبل تعطیلات بره ؟ یا صبر کنه ارجاع بدن به تهران؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به محل دستگيري مراجعه فرماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دادگاه معرفی شده منتظر ابلاغ شعبه باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پس از ابلاغ حاضر شود حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام کاربر گرامی
بعد از تعطیلات پیگیری نمایید پرونده قضایی تشکیل می‌گردد و در سامانه ثنا درج و ابلاغ می گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از تعطیلات و حضوری مراجعه کنه

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ارتباطی به تهران نداره و پاسپورت به تهران هم ارسال نمیشه حمل مشروبات الکلی جرم است و محل وقوع جرم هم آنجا بوده و در دادگاه همانجا هم رسیدگی میشه البته اگر یک بطری کوچک بوده احتمالا با جزای نقدی پرونده مختومه میشه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

احتیاطا صبر کنه تا بعد از تعطیلات گرچه یک قوطی فقط مشمول جزای نقدی میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

بعد از تعطیلات اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اول باید رای برای شما صادر شود و سپس اجرا نمی‌شود صبوری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به جرم واقع شده در مرجع قضایی محل وقوع جرم رسیدگی می شود . بهتر است بعد تعطیلات مراجعه نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از تعطیلات پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

والاس اولش به این صورت که باید منتظر ابلاغ بمانید اما حضوری هم می تونید پیگیری کنید