مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند عادی بدون امضا دارای اثر انگشت

با سلام خدمت وکلای محترم سایت

سند عادی با اوصاف ذیل آیا قابل استناد است و چه مشکلاتی در مسیر استناد به آن از سوی طرف اول ممکن است پیش بیاید

1) تایپ شده است و به خط طرفین نیست
2) دارای امضای یک طرف و صرفا اثر انگشت طرف دوم است
3) در متن آن ذکر شده که طرف دوم عاجز از امضا می باشد
4) فاقد امضا یا اثر انگشت شهود است
5) طرف دوم ادعا کرده که در اثر بیهوشی از او اثر انگشت اخذ شده است

با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرکونه ادعا در خصوص سند از سوی قاضی به کارشناس رسمی ارجاع می گردد . ملاک تشخیص قاضی است.