مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

با سلام
کسی که پرونده حقوقی باز داره به دلایلی پیگیری نکرده ودوسال از حکم بازداشتتش گذشته باشه، تومحضر برای ازدواج به مشکل برمیخوره یا خیر!
یعنی ممکنه بخاطر پرونده حقوقی نتونه قانونا ازدواج کنه؟
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم زندان داشته باشه ممکن است ممنوع الخدمات باشد که در این صورت امکان ثبت ازدواج وجود ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خیر، لیکن مطابق اعلام بعضی از اجرای احکام دیگر کارت ملی مسدود نمی شود . بهتر است قبل از آن از دفترخانه سوال کنید . در خصوص مسدودی کارت ملی اختلاف است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که ممنوع الخدمات شده باشید متاسفانه نمی توانید اقدام نمایید
به دفترخانه مراجعه و استعلام اخذ کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده باز ربطی به ازدواج کردن ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً خیر مانعی ندارد مگر آن که کد ملی مسدود شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی که کارت ملی وی مسدود باشد ممنوع الخدمات باشد نمیتواند

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

از دفترخانه ازدواج با ارائه کد ملی استعلام کنید.ولی احتمالش ضعیف است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر ممنوع الخدمات شده باشید امکان ثبت عقد نکاج در دفترخانه وجود
نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که به واسطه محکومیت در پرونده حقوقی که داشته‌اید مسدودیت کد ملی اتفاق افتاده باشد شما از کلیه خدماتی که بر اساس کد ملی به اشخاص جامعه ارائه می‌شود محروم خواهید بود. به همین سبب در صورت مسدود بودن کد ملی به طور رسمی و قانونی قادر نخواهید بود که ازدواج خود را به ثبت برسانید و از مزایای آن مانند اخذ وام ازدواج و سایر مزایای در نظر گرفته شده بهره‌مند شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر ممنوع الخدمات شده باشد که قابل استعلام است
بهتر است قبل از حضور استعلام شود......