مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بعد از فوت

با سلام بنده دختری 30 ساله و مجرد هستم. پدرم در قید حیات هستند و مستمری بگیر تامین اجتماعی. بنده در حال حاضر در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم.
اما بیمه رد نمیشه برام
چون شنیدم اگر یک روز سابقه بیمه داشته باشی حتی در گذشته زمانی که پدر فوت شوند شامل دریافت مستمری نمی شوم.
آیا الان من بیمه رد کنم برای مدتی و دیگر ادامه ندهم و کلا از کار بیام بیرون
بعد از صد و بیست سال بعد از فوت ایشان مستمری به من تعلق نمی گیرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سبام. مستمری پدر به دختر مجرد فاقد شغل و منبع درآمد تعلق می گیرد .