مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

سلام وقتتون بخیر،تقریبا 3 ماه پیش من به شماره آقایی که 7،8 سال پیش باهم دوست بودیم چنتا پیام دادم،ینی ب5د 8 سال بهشون پیام دادم،متن پیام هم چیز خاصی نبود در حد سلام و علیک ،طلب حلالیت و آرزوی موفقیت واسشون.بعد چند روز اون آقا با یه شماره دیگه با من تماس گرفتن و بعد از اینکه منو شناختن گفتن که اونشب گوشی دست خانومشون بوده و ایشون جواب پیام و میداده،و الان خیلی عصبی و ناراحت هستن و باعث شده به شوهرشون مشکوک بشن و قصد دارن شکایت کنن.من اصلا اطلاع نداشتم که ایشون ازدواج کردن.
متاسفانه خط من به اسم همسرم هست و همسرم کاملا در جریانه پیامکا هست و من موضوع باهاشون در میون گذاشتم.
حالا سوال من اینه که این خانم میتونه خودش شکایتی کنه؟یا اصلا اون 3،4 تا پیامک که کاملا محترمانه بوده ب عنوان مزاحمت پیامکی شناخته میشه؟و اینکه اگر شکایتی بکنن چون خط به اسم همسرم هست چه اتفاقی میوفته و حکمش چیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اقامه شکوایبه ، شما به همین صورت دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت و مشکلی برای شما پیش نمیاد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خط به اسم شوهرتونه و شوهرتون هم خبر داره بگه من بودم سر به سرش گذاستم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری ندارد و جای نگرانی نیست
لیکن ترجیحا دیگر از این کارها نکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت انکار کنید. جای نگرانی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین سوال است در واقع که باید در جلسات مشاوره حضوری یا تلفنی به آن پاسخ دهیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در همین حد که شرح داده اید باشد ، جرم نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرفا چند پیامکی که در حد سلام و علیک بوده است و صرفا جهت حلالیت طلبیدن بوده است نمی‌تواند مصداقی برای جرمی تلقی شود. مضافا بر اینکه شما در این راستا فاقد هیچ سوءنیتی بوده‌اید و به عبارت دیگر به فرض وجود جرمی، عنصر معنوی مخدوش شده است و به دلیل نبود عنصر معنوی نمی‌توان جرمی را متوجه شما دانست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
...