مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه غیر توافقی پارکینگ و انباری

با سلام من 2سال پیش آپارتمانی‌و‌ با پارکینگ و انباری پیش خرید کردم و چون من قیمت خریدم از ارزش منطقه خیلی بالاتر بود اونم تو پیش فروش فروشنده خوشحال شد و گفت من‌ آپارتمان رو به شما متری مثلا آنقدر با پارکینگ و انباری پیش خرید میکنم الان بعد 2سال با اینکه از موعدتنظیم سند هم گذشته ایشون مدعی باید به من پول‌پارکینگ و انباری بدی خارج از توافق مبایعنامه من هم امتناع کردم حال تکلیف من چیه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید بیعرنانه شما را رویت کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به بررسی قرارداد میباشد

شما باید اظهارنامه مبنی بر تسلیم مورد معامله و تنظیم سند رسمی مالکیت برای فروشنده ارسال نمایید

اگر در‌ قرارداد وجه التزام روزانه پیش بینی شده باشد امکان مطالبه وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد وجود خواهد داست
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد.
شما می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را بخواهید.