مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی خانه قولنامه ای مشاعی

سلام خسته نباشید
مادر و پدر من یه خانه به صورت 3 دونگ برای مادرم و 3 دونگ برای پدرم به صورت قولنامه ای خریدن. الان به مشکل برخوردن و میخوان جدا بشن ولی پدرم میگه نمی‌دم 3 دونگ خونه رو . برای گرفتن حق مادرم حتما باید صبر کنیم تا سند بیاد یا میشه روی قولنامه هم اقدام کرد. پدرم آدم هست که خیلی پیگیره و شکایت می‌کنه با این اوصاف اگه روی قولنامه اقدام کنیم چقدر طول می‌کشه تا خونه رو از طرف دادگاه بفروشن و سهم مادرم رو بدن ؟

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به دادگاه و دادخواست دستور فروش ملک مشاعی قابل پیگیری است ، حدود 6 ماه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سه دانگ خانه به نام مادر شماست و لفظ نمیدم خونه رو دقیقا مشخص نیست منظور شما چیست ولی اگر منظورتان پول ملک است باید دستور فروش گرفته شود منتظر باشید سند آماده و تحویل شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست سندرسمی بنام مادرتان صادر گردد. حق مادرتان در سه دانگ مسلم است.درضمن می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده ملاک تقدیم دادگاه نماید .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابتدا باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را ارائه نمایید و بعد از آن هم دادخواست تقسیم مال مشاع و در صورت عدم قابلیت تقسیم فروش . تنظیم نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست افراز مال مشاع و در صورت غیر قابل افراز بودن حکم به فروش آن را تنظیم نمایید
مدت زمان بستگی به عوامل متخلفی دارد و قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان می تواند با قولنامه نیز پیگیری کند.
زمان مشخصی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیح زیادی دارد وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادرتان رو ان ان سه دونگ مهریه خود را اجرا بگذارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله همیشه می توان اقدام کرد برای فروش ملک حداقل چند ماه را در نظر بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با داشتن مبایعه‌نامه ، مادر شما مالک سه دانگ است و اگر زوج در خانه زندگی میکنم زوجه میتواند دادخواست اقامه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما بر روی قولنامه نیز می‌تواند اقداماتی صورت دهد و لازم نیست که سند رسمی صادر شود بلکه قولنامه نیز از ارزش و اعتبار قانونی برخوردار است. در همین راستا دادخواست به خواسته افراز مال مشاع به ثبت برسد و در صورت غیرقابل افراز بودن، درخواست فروش آن را تنظیم نمایید. مدت زمان بستگی به عوامل متخلفی دارد و قابل پیش‌بینی نیست.