مشاوره حقوقی رایگان - تعهد در قرارداد

باسلام و احترام و سپاس فراوان. قراردادی پس از قولنامه ملک تنظیم و به امضا رسید که هزینه های دولتی و شهرداری و اداری و ثبت جهت تغییر کاربری ملک و افراز ملک و.... غیره مربوط به ملک مورد معامله با ارائه رسید واریزی هزینه نسبت به سهم درملک مورد معامله موظف به پرداخت میباشم ووکالت کاری به خریدار دادم حال پس از مدتی ازانجام امور فوق در رابطه باملک منصرف شدم وتا کنون هیچ هزینه ای پرداخت نکرده اند اگه الان وکالت کاری رو ابطال کنم و اظهارنامه بعنوانی که موافق به انجام امور نیستم و از این تاریخ به بعد هزینه ای واریز ننمایند که پرداخت نخواهم کرد آیا مشکلی برایم از نظر قضایی و حقوقی پیش خواهد آمد ؟

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت ابلاغ اظهارنامه و عدم پاسخ و اقاله شفاهی از جانب شما مشکلی نخواهد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
با توجه به اینکه عقد وکالت عقد جایز می باشد هر کدام از طرفین هر وقت که بخواهند می‌توانند یک طرف آن را از بین برده و وکیل می تواند استعفا داده و موکل نیز میتواند وکیل را عزل نماید ولی در صورتی که وکالت بلاعزل باشد قابل عزل نیست و تنها راه انجام مورد وکالت توسط موکل می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ضمن اظهارنامه مراتب عزل را به ایشان اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی محتوای اسناد دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که عقد وکالت عقدی جایز و حرکت طرفین می توانند هر زمان که بخواهد آن را از بین ببرد

اما در خصوص سایر موضوعات شما با توجه به این که می فرماید قرارداد دارید می بایست موضوع شما قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید توافق نمایید

و شما باید به مفاد قرارداد پایبند باشید و تعهدات خود را انجام بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا میسور باشد که پاسخ مناسب حقوقی و در خور ارائه شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
لکن وکالت اگر بلاعزل با‌شد امکان ابطال اصولا نیست.