مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ی زندگی دختری پدرش مرحوم شده و شاغل نیست بر عهده ی کیست ؟

با سلام. مدت یکسال هست که پدرم فوت نمودند. چون شغلشان کشاورزی بود بیمه نداشتن. من به همراه مادرم که محجور می‌باشد در خانه ی پدری زندگی میکنیم‌. پدر بیمه نبوده ولی دارای زمین و باغ زراعی بوده است که در حال حاضر برداشت محصولی ندارد. اموال هنوز تقسیم نشده است. برای مخارج مادر هزینه ای را در نظر گرفتیم که از نقدینگی پدر برای مادر مانده است
مخارج برای دختر مجرد که همراه مادر زندگی می‌کنم را چیزی در نظر نگرفتیم. آیا به من هم جدا جهت مخارج زندگی باید چیزی در نظر گرفته شود ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه پدر فوت کند جد پدری باید نفقه شما را هم بدهند