مشاوره حقوقی رایگان - کلاھبرداری با شمارہ کارت

سلام با یک واسطه در تلگرام اشنا شدم او ب من سر موضقری فوش میدھد و شمارہ تماس و شمارہ کارت من را دار فقط شمارہ کارت ن ھیچ چیز دیگر و من را تهدید میکند
ایا با داشتن فقط شمارہ کارت میتواند حساب را ھک یا کاری بکند؟ یا با شمارہ تماس من کاری میتواند کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام به صرف شماره تلفن و یا شماره کارت نمیشود از حساب کسی مبلغی را برداشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صرف داشتن شماره کارت به نظر امکان سوء استفاده وجود ندارد.
می توانید از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید و اگر مشکلی بود می توانید حساب خود را ببندید و حساب دیگری باز کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله محتمل است
می توانید تحت عنوان مزاحمت و تهدید و توهین از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف در اختیار داشتن شماره کارت موجبات هکری را فراهم نخواهو کرد و از این باب جای نگرانی وجود ندارد و نمی توان با صرف شماره کارت ، حساب بانکی را خالی کرد مگر این که رمز پویا در اختیار گذاشته شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق بانک شماره کارت خود را عوض نمایید . می توانید به اتهام فحاشی وتهدید نیز از وی شکایت نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت امکان هک و کلاهبرداری وجود دارد . دقت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر احتمالی متصور است شما نیز می‌توانید بابت توهین شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است….