مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

باسلام بنده با آقایی در ارتباط بودم البته فقط بصورت تلفنی و پیامکی چون ایشان در یک شهر و من شهر دیگری هستم حال همسرم متوجه شده و بدون داشتن هیچ مدرکی میخواهد درخواست پرینت مکالمات را به دادگاه دهد آیا این بدون حضور خود من در دادگاه امکان پذیر است ؟
و همچنین صحبت های من و این آقا بصورت معمولی بوده و هیچ محتوای جنسی نداشته با گرفتن پرینت متن مکالمات باز هم من محکوم میشوم و مجازات دارد ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا شک کردن به همسر برای این کار کافی نیست و باید اسناد و مدارک قوی تری از این مورد وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان دلایل و مستندات داشته باشد می‌توانند درخواست اخذ مکالمات را بدهند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دستور پرینت فقط از قاضي پذیرفته و اقناع ذهن قاضي برای انجام این دستور بستگی به حجم و کیفیت مدارک دیگری دارد که شوهرتان ارائه می دهد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا پیامک ها با خط تا 6 ماه قبل قابل درخواست توسط قاضی است خیر محکوم نمیشوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باه قابلیت پرینت و بازیابی پیامکها را دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
امکان استعلام پرینت مکالمات و پیامک ها وجود دارد محکومیت بستگی به متن پیام‌های رد و بدل شده خواهد داشت .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقدام شما از جرام منافع عفت در فضای مجازی می‌باشد لذا در صورت شکایت همسرتان لیست پرنت مکالمات شما محرز می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا دادگاه موافقت نخواهد کرد
شاکی باید دلیل به دادگاه ارائه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به الفاظ به کار رفته دارد
اصولا بدون مجوز قانونی امکان پرینت نیست وچنین دستوری از محاکم معمولا صادر نمی‌شود
مشاهده شده برخی محاکم به صرف گفتن مثلا کلمه (عزیزم) حکم بر رابطه نامشروع می‌دهند
هرچند قریب به اتفاق اکثر محاکم رابطه نامشروع مجازی را جرم نمی دانند.....