مشاوره حقوقی رایگان - سلیاک در سربازی

سلام
من در سن 13 سالگی توسط دکتر متخصص مشکوک به بیماری سلیاک شناخته شدم و آزمایش های متعددی انجام دادم و متوجه شدم مبتلا به همین بیماری هستم .
الان 17 سال سن دارم با توجه به اینکه این بیماری با گوارش بنده سر و کار داره و باید آرد و نان نخورم و به طور کلی رژیم فاقد گلوتن رو رعایت کنم ( این رو هم اضافه کنم که این بیماری در حال حاضر در هیچ کجای دنیا درمان نداره و فقط با رژیم فاقد گلوتن میشه کنترل کرد ) آیا در صورت آزمایش گرفتن از من و تشخیص بیماری سلیاک در کمسیون پزشکی نظام وظیفه سربازی رأی چطور صادر میشه؟
به طور کلی میخواستم بدونم افرادی که توسط کمیسیون پزشکی نظام وظیفه سلیاکی شناخته شدند یا خواهند شد تا به امروز با آنها چطور برخورد شده ؟ آیا از نظر قانون معافیت دائم براشون تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بستگی به رای کمیسیون پزشکی داره و نظر قطعی نمیشه داد