مشاوره حقوقی رایگان - ثبت وثیقه

سلام وعرض ادب .پدرم برای آزادی برادرم سند خونه وگل خونه وًیقه گذاشته الان از دادگاه ابلاغیه اومده برادرم خودش رو معرفی نمی کنه چطور پدرم می تونه سند ها رو آزاد کنه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرتون فقط درصورت معرفی برادرتون ظرف مهلت مقرر میتواند سندها را آزاد کند
وگرنه تا 1/4 وجه الکفاله ضبط میشود

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باید برادرتون رو تحویل بدین وگرنه سندتون ضبط و توقیف و ازطریق مزایده بفروش میرسه
اما به محض تحویل متهم میتونین درخواست آزادی سند رو بدین و دادگاه هم مکلف به قبول درخواست شماخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وثیقه گذار باید متهم را به مرجع قضایی تحویل بدهد و بعد درخواست آزادی وثیقه را نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم جلبش را بگیرد و تحویلش دهد و الا خونه را می فروشند