مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام
بنده یک کشاورز هستم که در زمستان فصل بیکاری در تاکسی اینترنتی کار می کنم در روز پانزدهم اسفند با شخصی جلو درب منزل چون خودرو را از وسط کوچه بود و راه را سد کرده بود بحث کردیم که وساطت همسایه ها مانع از درگیری شد فردای آن روز مشغول به کار در سطح شهر بودم مجدد آن شخص با من درگیر شد استخوان قفسه سینه من شکست گوشی موبایل مرا برد من هم به بیمارستان مراجعه کردم در کلانتری محل گزارش کردم و شکایت بعد از طی مراحل در هشتم فروردین در کلانتری روبرو شدیم مامور کلانتری مرا تهدید کرد که ما تحقیق کردیم تحقیقات بر علیه تو هست گفتن به رهبری فحش دادی من هم طوری می نویسم که به دادگاه برید به ضرر تو میشه و به اجبار از من رضایت گرفتند هرچند با صدای بلند در کلانتری اعلام کردم که قلبا راضی نیستم بعد متوجه شدم که مامور کلانتری با ضارب همشهری بوده حالا اگر بخوام مجدد شکایت کنم و همچنین از مامور کلانتری آیا راهکاری دارد چه نتیجه ای میرسم نیاز هست برای این کار و وکیل بگیرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر نسبت به کل دعوا رضایت داده اید انکار بعد از گذشت مسموع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون گذشت ، قابل رجوع نیست ولی شما شکوائیه خود را از طریق دادسرا پیگیری نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ضارب شکایت کنید و همین توضیحات را عنوان کنید.
از مأمور کلانتری نیز می توانید با عنوان تهدید و سواستفاده شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبلا اعلام رضایت کرده اید نتیجه ای ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در کلانتری رضایت دادید و در دادسرا پرونده دارید میتوانید به دادسرا مراجعه نموده و اعلام کنید که در کلانتری با اجبار از من رضایت گرفتند و درخواست انجام تحقیقات وادامه پرونده را داشته باشد