مشاوره حقوقی رایگان - مهلت قانونی تحویل ملک به مالک یا بنگاه معاملاتی

سلام خسته نباشید

مهلت قانونی ملک من 1 مهر به پایان رسید ، ولی مالک هنوز پول من رو نداده ، من چون برای خونه جدیدی که گرفتم پول لازم داشتم و مالک هیچ بخشی از پول رو به من تحویل نداد و همچنین به جای 1 شهریور 10 شهریور به من اعلام کرد شرایط تمدید ملک رو ( که من قبول نکردم و اعلام کردم میخوام بلند شم ) من اظهارنامه درخواست وجه رهن رو براش فرستادم

الان از بنگاه زنگ زدن که ساعت 11 روز 2 مهر برم و از بنگاه پولم رو بگیرم

منتهی بنگاهی گفت که شما برای اینکه بتونی پولت رو بگیری باید کامل خونه رو تخلیه کرده باشی

سوال من این هستش که اگر من فردا پولم رو گرفتم مثلا 11 صبح آیا باید دقیقا همان لحظه خونه رو تخلیه کرده باشم ؟ یا میتونم مثلا چند ساعت طول بدم کار رو ؟ چون من فکر میکنم کار تخلیه تا بعد ظهر طول بکشه ؟

ایا قانونی در این مورد هستش که کل روز فرصت هستش یا خیر ؟
توافق بین طرفین رو نمیخوام در نظر بگیرم و دنبال راه قانونیش هستم

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع عرفی هست و یکی دو ساعت اشکال ندارد