مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی نیروی انتظامی

سلام،من یه خاستگار دارم،که پدرم شرط گذاشته براشون که اگه بخوان با من ازدواج کنن باید محل کارشون گیلان باشه.و 6ماه بهشون وقت داده برای انتقالی...که از کرج انتقالی بگیرن به گیلان.هنوز 5 سال خدمتشون تموم‌نشه و یک سال ونیم باقی مونده.میگن باید 5 سال تموم شه تا بتونه انتقالی بگیره.یه راهنمایی کنید لطفا که راهی هست این انتقالی تو6 ماه جور در بیاد؟وگرنه نمیتونیم ازدواج کنیم.خواهشا راهنمایی کنید?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راهی نیست
اصولا موافقت نیز نمی‌کنند مگر تحت شرایطی خاص

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گیلان و مازندران جز مناطق خوش اب و هوا هستند و دارای متقاضی فراوان بعید است بتوانند انتقالی بگیرند شما و خانواده شما هم با این قواره شرط و شروط همسر نظامی به درد شما نمی خورد و بعدا خیلی زود دچار مشگل خواهید شد زیرا هم تکلیف مناطق عملیاتی دارند و هم مناطق گرمسیری و صعب المعیشه زن یک نظامی باید عاشق و دوستدار همسرش باشد و پا به پای ان در خوشی و ناخوشی و در مناطق دور افتاده و محروم و خطرناک همراه و هم یار وی باشد با این اوضاع شما سوهان روح وی خواهید بود و با فرض این معضلات فراوان تصمیم بگیرید در ضمن پدر شما قرا نیست ازدواج کند شما قرار است تصمیم بگیرید و ازدواج کنید با فرض موارد مطروحه بالا و اعمال تمهیدات لازم و مناسب ان .......

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه محل خدمت پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این موضوع در صلاحیت اداره ایشان است و اصولا 5 سال عرف ادارات است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود،

همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد

البته تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس مربوطه است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید از ارگان مربوطه سوال کنید ولی این موضوع غیر ممکن نیست و امکان انتقال با گذشت 3و نیم خدمت امکانپذیرهستش

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید پدر خود را صحبت کنید که به جای این شرط غیر منطقی و غیر عملی شرط بگذازید آنهم در عقدنامه که دو سال بعد از ازدواج داماد باید در یکی از شهرهای استان گیلان ساکن شود در غیر این صورت زن حق طلاق دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. این موضوع حقوقی نیست. مقرررات حاکم در آن نیرو ملاک عمل است .

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

این گونه ازدواجها آخرش به اختلاف و طلاق منتهی میشه . اصلا کار خوبی نیست که از ابتدای زندگی زن یا مزد شرایط خیلی سخت یا غیر ممکن برای هم تعیین کنند . یا از این ازدواج منصرف شوید یا اینکه کلا باید تابع مرد باشید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام دقت بفرماید نیروهای نظامی مثل کارمندان دولت نیستند واگر فرمانده دستور دهد برود مثلا بندر لنگه یا سنندج باید اطاعت کند واگر سرپیچی نماید ونرود جرم است وطبق قانون در دادسرای نظامی رسیدگی میشود به پدر محترمتان بفرماید با یک نظامی دارید ازدواج می کنید وماندن در یک شهر دست خودش نیست.وبفرض هم گیلان درست شود بازهم در گیلان ماندنشان دست خودش نخواهد بود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام انتقالات در نیروی انتظامی فرآیند خاص خودش را دارد بایستی تلفنی تماس بگیرید نا راهنمایی کامل انجام شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام سوال شما حقوقی نمی باشد بهتراست از طریق اداره مربوطه پیگیری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با توجه به قوانین و مقررات و ضوابط مربوطه درخواست انتقالی دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که پدر شما کمی منعطف جلوه کنند و این مدت 6 ماه را افزایش دهند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنند

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
کاملا بستگی به نظر ارگان مربوطه دارد اما احتمال قبولی کم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولاً موافقت نمی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت نیاز محل مقصد وموافقت مبدا امکانپذیر است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شرایط شخص مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص شود قابل انتقالی است یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
راه حلی قانونی وجود ندارد چرا که استانی که متقاضی انتقال به آن هستند خواهان زیادی دارد ، بهتر است در این خصوص با پدرتان صحبت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
نظر به شرايط شما و خدمت خاص نظامي بهتر است منصرف شويد
عرضه و تقاضا براي ازدواج مناسب امروزه مهياي شرط و شروط سخت نيست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تعهدی داده شده است می بایست انجام شود ‌توانید از طریق ارگان مربوط به موضوع را پیگیری نمایید