مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی

با عرض سلام و ادب
دو ماهه خونه ای اجاره کردیم که بدلیل اتصالی و جرقه (گزارش اتشنشانی) هود اشپزخانه آتش گرفت و خسارت مالی به خانه و لوازم ما وارد کرد
خانه دارای سیستم دفاع حریق بود و در زمان آتش سوزی عمل نکرد و کپسول اتشنشانی که در قولنامه قید شده بود نصب نگردیده بود
جبران خسارت وارد شده به خانه و همچنین لوازم ما مثل فرش که سوخته بایستی توسط مالک انجام شود یا خسارت وارد شده به لوازم ما برعهده خودم ماست؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثبات ارتباط مستقیم بین کپسول واتس سخته درنتیجه ممکنه خسارت فرش سوخته هودرانتوانیداخذکنید
لیکن بابت سیستم اطفای حریق واتصالی برق میتوان اول تامین دلیل نمودبعددادخواست جبران خسارت بدلیل عدم انجام تعهدطبق قراردادنمود