مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انشعاب برق برای باغ

باسلام من یک باغ درحوالی اتوبان شرق (جاده پی وی سی) دارم مجوز فنس داره از سال 89 یک اتاق حدودا 18 متریهم از همون زمان داره با توجه به اینکه قولنامه ای هست وبا فاصله150 متری از تراس اصلی بهم انشعاب برق میدن؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر برای ساختمان ایجاد شده ، از اداره جهاد ، مجوز تغییر کاربری اخذ کرده باشید و