مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از شعبه 1کیفری3به بازپرس

باسلام بنده 3سال که شاکی هستم وپروندم ازشعبه ایی به شعبه دیگری میره بااینکه دیه برام دیه تقریباکامل دیه حکم حبس برامتهمین زدن ودیه تقریباکامل برام زدن من تودرگیری تیرکلاش توبیضهام خوردم وخلاصه پروندم به دادگاه تجدیدنظررفته وبه شعبهای کیفری 3رفته وحکم هم ثابت شده دیه هم برام زدن وهیچ اعتراضی برامتهمین قبول نشدبااینکه متهمین اصلا هیچ حضوری نداشتن کلا وتااین لحصه متواری هستن خاستم دلیل ارجاع پرونده به بازپرس چیه وچرا این مدت طولانی روسپری میکنه وچه زمانی حکم نهایی وصدوراحکام صادرمیشودمتهمین تااین لحضه هیچ حضوری نداشتن وندارن وحکم جپحبس سنگین ودیه کامل برام زدن ولی منتظرم کی این پرونده حکم نهایی راصادرمیکنه وبعدازبازپرس بکجامیره..باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده میتوانید حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.