مشاوره حقوقی رایگان - نم سقف در ساختمان

سلام و خسته نباشید. واحد ما دچار مشکل شده بود و به واحد پایینی نم میداد بعد از این که همه مشکلات رو حل کردیم .الان موقع رنگ سقف واحد پایینی هست .تیکه ای ک نم داده خیلی کوچیکه ولی ایشون میگن ما باید کل سقفشون رو رنگ کنیم چون دو رنگ میشه و لک میفته.این چقدر درسته؟

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگه آن قسمت به نحوی رنگ آمیزی شود که هیچ آثاری به جا نگذارد کفایت میکند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اعاده به وضع سابق یعنی سقف یکدست نه اینکه دورنگ