مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مستمری سال 1402

با سلام
بنده بهمن ماه 1401 درخواست بازنشستگی داده ام اما روند جمع آوری سابقه به طولانی شده و احتمالا تا اواخر فروردین 1402 تکمیل خواهد شد.
سوالم اینه : حکم بازنشستگی من به سال 1402 موکول می شود آیا افزایش سالیانه برای 1402 شامل بنده می شود یا خیر؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

آخرین حقوق در زمان صدور حکم بازنشستگی محاسبه می شود . به هرحال مقررات اداره شما ملاک عمل است .