مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر سابق از شناسنامه

باسلام ، من تو دوران نامزدی هستم و با همسرم رابطه داشتم ، اما چند وقتیه که به اختلاف برخوردیم ، و با رضایت خودش رفتیم پیش دکتر تا پرده رو ترمیم کنه و نامه هم داریم میخواستم ببینم تحت هیج شرایطی نمیشه اسم ایشونو از شناسنامه پاک کرد ؟!

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بکارت پاره شده قابل بازگشت نیست و ترمیم ان برای قلب حقیقت منیتواند جرم باشد