مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام
از هشت وارث هفت نفرشان با یکدیگر بصورت توافقی زمین زراعی را مساوی تقسیم بندی و قرعه کشی کردند سهم هریک مشخص و قبول و امضا کردند سهم نفر هشتم هم مشخص کردند . نفر هشتم حضور نداشته وتقسیم را قبول ندارد در کل قصد اخلال دارد . چگونه میتوانیم تقسیم فوق را قانونی کنیم تا هر وارث بتواندروی سهم خود اقدام دلخواه انجام دهدونفر هشتم نتواند در آینده اخلال نماید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه نفر هستم امضاء نکرده اون تقسیم نامه اعتباری ندارد و نمی توان آن تقسیم نامه را قانونی کرد.
یا باید همه مالکین رضایت به تقسیم داشته باشند و با اینکه از طریق دادگاه درخواست تقسیم سهم الارث بدهید.
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفترخانه اسناد رسمی آن را تنظیم کنید با حضور دو نفر شاهد و کلیه شروط را در عقد قید نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است.
تقسیم نسبت به نفر هشتم لازم الاجرا نیست.
اما راه های دیگری نیز وجود دارد که در این مجال نمی‌گنجد.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام تقسیم نسبت به نفر هشتم نافذ نیست و‌ایشان میتواند با گواهی حصر وراثت تقسیم را از دادگاه بخواهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه عدم رضایت یکی از شرکا، تقسیم نامه مذکور بی اعتبار است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی و زراعی و هرنوع پرونده ای که ابعاد مالی داشته باشد باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید رضایت نفر هشتم را جلب کنید یا اینکه از دادگاه تقاضا ی افراز کنید در صورتی که امکان داشته باشد دادگاه تقسیم می کند در صورت تمایل حاضرم دادخواست افراز را برایتان تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بدون موافقت نفر هشتم تقسیم باطل است. تقسیم را از طریق دادگاه درخواست نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید همه مالکین رضایت به تقسیم داشته باشند و یا اینکه از طریق دادگاه درخواست تقسیم سهم الارث بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بدون موافقت نفر هشتم تقسیم باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات تقسیم نامه مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام باید مورد رضایت همه مالکین باشد و باید از طریق دادگاه اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن 7 نفر کار غیر قانونی و غیر شرعی انجام داده اند و تقسیم نامه آنها فاقد اعتبار است چون نفر هشتم حضور نداشته است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید همه وراث موافقت کنند و الا تقسیم باطل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه یکی از ورثه امضاء نکرده است بنابراین تقسیم نامه مورد اشاره فاقد اعتبار است.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

رضایت نفر هشتم را باید داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پذیر نمی باشد مگر اینکه تمام وراث توافق نمایند تقسیم نامه می بایست به امضای تمام اشخاص برسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اتقسیم نامه باید به امضای کلیه وراث برسد والا معتبر نمی باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
ابتدا دادخواست انحصار وراثت وسپس دادخواست تحریر ترکه و تقسيم ترکه را مطرح نمایید