مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

بنده زیر 18سال هستم متولد 1385میخواهم از پدر خود برای امور گذرنامه خود وکالت بگیرم امکان دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قبل از سن 18 سالگی پدر شما ولی قهری شما محسوب می‌شود و در امور مربوط به شما تصمیم گیری می کند بنابراین نیازی به وکالتنامه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
پدرتان می تواند به شخصی غیر شما وکالت دهد تا کارهای شما را انجام دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت خیر
اما پدر می‌تواند به شما اذن خروج دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر امکان وکالت دادن به شما وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید ، اقدامات مذبور باید توسط پدرتان انجام پذیرد و شما شخصا نمی توانید اقدامات مذبور را تا قبل 18 سالگی انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون زیر سن قانونی هستید محجور هستید و غیر رشید محسوب میشوید و نمی‌توانید چنین وکالتی از پدر خود داشته باشید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر، شما هنوز به سن قنونی نرسیده اید و کارهای شما را هم پدرت باید انجام دهد پس ممی توانید از پدرت وکالت بگیرید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید وکالت بگیربد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چون جنبه مالی ندارد می توانید وکالت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا وکالت صادر نمیگردد چون زیر هجده سال هستید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به علت زیر 18 سال بودن به شما نمیتوانند وکالت دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما می بایست به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایند و رضایت محضری به شما بدهد