مشاوره حقوقی رایگان - پدر و مادر و پرینت خط فرزند

سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم اگر دو نفر به همدیگه علاقه داشته باشند و باهم در ارتباط تلفنی و پیامکی عادی ینی بدون حرف های مستهجن باشند ولی خانواده دختر راضی نباشه که این دختر با خواستگارش صحبت کنه نامشروع حساب میشه و میشه پیگرد داشته باشه؟ چون دختر20سالشه و سن قانونیه و اینکه آیا خانواده میتونن بدون حضور خود شخص(صاحب خط) بروندو شکایت کنند به اسم مزاحم پیرینت پیامک و تماس هارا با جزییات در بیارند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه مطالبی رد وبدل شده است، البته رویه ‌شعب متفاوت است؛
پرونده ای وجود داشت که یکی از شعب به صرف گفتن کلمه (عزیزم)، بین دو نامحرم را جرم رابطه نامشروع تلقی نمود و طرفین را محکوم کرد....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

صاحب خط می‌تواند تقاضای پرینت نماید ان هم نسبت به تمام و smsالبته اصولا مفاد پیامک ها بدون دستور مقام قضایی قابل رؤیت نمی‌باشد.

و اما چند نکنه مربوط به این بحث در
ذیل ذکر می‌گردد:
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شکایت از طرف خانواده دختر نتیجه ای نخواهد و دادگاه وارد رسیدگی نمی شود.
برای اخذ پرینت بانکی نیز بدون اجازه صاحب سیم کارت ممکن نیست.
دادگاه نیز چون به شکایت آنها رسیدگی نمی کند به همین خاطر دستور پرینت صادر نمی کند.
از طرفی صرف صحبت در فضای مجازی یا تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی صورت گیرد تا زوایای پنهان پرونده را بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این شرحی که شما گفتید امکان طرح شکایت رابطه نامشروع منتج به نتیجه نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات اگر محدود به همین مواردی که ذکر شده باشد خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

شکایت از طرف خانواده دختر نتیجه ای نخواهد داشت.

برای اخذ پرینت خط نیز بدون اجازه صاحب سیم کارت ممکن نیست.

از طرفی صرف صحبت در فضای مجازی یا تلفنی رابطه نامشروع تلقی نخواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خط بنام دختر خانم باشد امکان استعلام برای خانواده وی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانند برای اخذ پرینت اخذ دستور مقام قضایی نیاز است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر نمی توانند به شرطی که پسر خواستگار باشد نه دنبال ناموس مردم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرینت بانکی بدون اجازه صاحب سیم کارت ممکن نیست.