مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه برادر

سلام
من یک جوان 17 ساله هستم میخواهم قاضی شوم اما برادرم سابقه مالی(بدهکاری ) و حمل مواد دارد.آیا من میتوانم قاضی شوم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی برای شما پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قانونا جای نگرانی نیست برای شما
اما اصولا امکان رد دور از ذهن نیست متاسفانه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی کامل به نظر گزینش دارد خیلی بعید است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
آزمون قضاوت مراحلی دارد یکی از مراحل گزینش و تحقیقات محلی می باشد . بستگی به نظر هسته گزینش دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هرحال سابقه ایشان موثر می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این گونه موارد نمی توان نظر قاطعی داد همه چیز به نظر گزینش بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به این صورت می‌توان به صورت قاطعانه پاسخ داد باید در زمان خود مورد بررسی قرار بگیرد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می توانید، لیکن پیشنهاد نمی شود. (اواز دهل شنیدن از دور خوش است.)

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استخدامی قائم به شخص است هرچند موارد مذبور نیز مورد ملاک قرار می گیرد اما نگران نباشید