مشاوره حقوقی رایگان - جایگاه حقوقی

سلام
من در زمان خدمت سالهای پایانی 27 سال به بعد در جایگاه سازمانی 18 دارای حکم بودم و بدلیل تغییرات سازمان پست سازمانی اینجانب به 17 کاهش داده شد و در نهایت با همین جایگاه سازمانی بازنشسته شده ام الان متوجه شده ام با توجه به اینکه ایثارگر بوده ام (36 ماه خدمت در جبهه و فرزند شهید) بر اساس قانون باید با حقوق و مزایای جایگاه بالاتر بازنشسته می شدم راهی برای احقاق حق وجود داره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید به صورت حضوری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا و سنوات خود دارید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بهتراست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اکر اصلاح حکم بازنشستگی شما بر اساس امتیاز مستحدثه توسط دستکاه مربوطه صورت نمیگیرد با تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

طرح دعوا علیه سازمان مربوطه در دیوان عدالت اداری داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق بیمه و یا دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق دیوان عدالت اداری با در دست داشتن اوراق مربوطه اقدام به طرح دعوی مناسب با همکاری یک وکیل نمایید
در صورت تمایل برای همکاری از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خواست تبدیل وضعیت خود را به اداره مربوط تقدیم نمایید . از طریق اداره حقوقی بنیاد شهید و اداره کل ایثارگران آن بنیاد کمک بخواهید .