مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

با سلام و تشکر فراوان
در مبایعه نامه خرید آپارتمان فقط ذکر شده با پارکینگ و انباری و هیچ جانداری از قسمت پارکینگ و انباری در آن قید نشده و هر یک از خریداران به سلیقه خود در پارکینگهای ساختمان پارک میکردند حال که صورتمجلس تفکیکی و سندها صادر شده و زمان انتقال سندها به نام خریداران رسیده مشاهده شده که فروشنده اصلی بنا به سلیقه خود پارکینگهای بهتر را به خریدارانی داده که از دوستانش بوده اند و توجهی به نحوه شماره گذاری آنها از سوی شهرداری نداشته آیا میتوان این رویه را باطل کرده و خواهان تغییر صورتمجلس تفکیکی پارکینگها بر اساس اصول شهرداری داشته باشیم؟
در صورت پاسخ مثبت به کجا میتوان شکایت کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
در این مورد، باید بر اساس شرایط قرارداد مبایعه نامه و مقررات شهرداری محل سکونت خودتان عمل کنید. ابتدا باید مقررات شهرداری را در خصوص پارکینگهای ساختمان مورد نظر بررسی کنید و بررسی کنید که آیا فروشنده مجاز به انجام این عملکرد بوده است یا خیر. در برخی شهرها، شهرداری نظارتی بر پارکینگهای ساختمان دارد و در صورتی که پارکینگها بر اساس قوانین و مقررات مربوطه تعیین نشده باشند، می‌توانید به شهرداری مربوطه شکایت کنید و از طریق ایجاد فشار بر فروشنده، به تعیین پارکینگها بر اساس مقررات مربوطه کمک کنید.

به همین منظور، برای شروع، می‌توانید با فروشنده مبایعه نامه صحبت کرده و مشکل خود را با او مطرح کنید و درخواست تغییر شماره گذاری پارکینگها را بر اساس مقررات شهرداری مطرح کنید. اگر فروشنده موافقت نکند و شما از این قضیه رضایت نداشته باشید، می‌توانید به مرجع قضایی مربوطه در شهر خودتان مراجعه کنید و شکایت خود را به آنها ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد و جا نمایی پارکینگ و انباری توسط مالک مشخص میشود و در صورتمجلس تفکیکی مشخص خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.