مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام من به خاطر شرب خمر گرفتن ماشینم 21روزه پارکینگ خوابیده و دادیاری رفتم وثیقه نقدی گزاشتم و کلاسای فرصت ثبت نام کردم و‌کلاسا میوفته برای یک هفته دیگ یعنی ماشین 28روز پارکینگه تا اون کلاس تموم بشه الان چند تا سوال برام پیش اومده بعد این کلاسا که تموم شد میتونم برگه ازاد ماشین بگیرم؟ یا باید منتظر ابلاغیه جدید باشم؟
و اینکه این که اگر مجدد دادگاه رفتم برگه ازادی دادن اونجا پول برمیگردون؟ و اینکه این پول واقعا برمیگرده یا باید دو برابرش خرج کنیم تا پولمونو برگردونیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از شعبه دادسرا پیگیری کنید و درخواست رفع توقیف بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پول بابت چه چیز
سوال ابهام دارد
با یک وکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از شعبه ای که دستور توقیف داده و ماشین را توقیف کرده و درخواست رفع مسدودی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید از مرجع قضایی
، درخواست رفع توقیف از خودرو را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از پول مشخص نیست پولی که در راستای جرم شما باشد قابل استرداد نیست و بعد از حکم قطعی شما میتونید خودرو خود را آزاد کنید باید لایحه به شعبه مورد نظر ارسال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شعبه دستور دهنده مراجعه و درخواست رفع توقیفی کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر باید خودتان درخواست رفع توقیف نمایید و ابلاغیه ای ارسال نمیشود منظور از پول اگر جزای نقدی است قابل استرداد نیست

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

دادسرا باید دستور آزادی خودرو را بدهد.
و اینکه وثیقه ی شما فقط در صورت برائت و یا اجرای حکم آزادسازی میگردد و هزینه ای ندارد

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
اگر حکم به برائت شما داده شود مبلغ وثیقه شما آزاد می شود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از شعبه درخواست رفع توقیف نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از مرجع قضایی درخواست رفع توقیف از خودرو را نمایید و وثیقه قابل استرداد هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و می توانید درخواست ترخیص خودرو را داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر منظورتان از پول وثیقه است بله در صورتی که تعهدات را به موقع انجام دهید قابل برگشت است ولی اگر منظورتان جزای نقدی است خیر قابل برگشت نیست
بعد از طی مدت زمان مذبور لایحه ای به شعبه ارسال نموده و روند قانونی را طی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلاس را سپری و ازسوی مسئول مربوطه دادسرای ارشاد یا دادسرای محل تایید شود . همه موارد رفع می شود و نیازی به مخارج نیست.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

درصورتیکه وثیقه گذاشته اید از دادیاری تقاضای رفع توقیف خودرو را داشته و میتوانید ماشین را از پارکینگ ازاد کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سوال دارای ابهام است در خصوص توقیف خودرو به شعبه توقیف کننده مراجعه کنید