مشاوره حقوقی رایگان - مقدار حبس

سلام یک چهارم حبس شش سال و نیم چقدر میشود؟

پاسخ ها :

میزان حبس حبس

سوالات مرتبط

احتساب ایام بازداشت قبلی
سلام از یک نفر که قبلا سابقه کیفری داشته شنیدم که گفت هر روز در زندان، قبل از صدور حکم قاضی در زندان “سه” روز (3 برابر) حساب میشه! آیا همچین چیزی درسته ؟ ممنون...
مدت حبس
با سلام یک چهارم حبس هشت سال و شش ماه چقدر میشود؟...
مرخصی
سلام حکم اومده یک سوم حبس باید رفته باشن بعدش تعلیقی یا پابند میخواستم بپرسم اون یک سوم حبس که میشه تقریبا دو ماه و نیم میشه به مرخصی هم رفت با وثیقه؟...
دیه
من حدودا سه سال پیش یه درگیری داشتم بعد از درگیری از محل متواری شدم ولی چون بیمار بودم نتونستم خودمو معرفی کنم چند بار احضاریه اومد ولی نتونستم برم تا اینکه حکمم اومد سه ماه زندان تعلیقی و دیه تحت درم...
 موارد الزامی تبدیل حبس به مجازات جایگزین
جرایم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آن‌ها بین 91 روز تا شش ماه حبس است در صورتی که مرتکب سابقه‌ی محکومیت کیفری نداشته باشد سوال : منظور از حداکثر در این مورد چیست ؟ ایا منظور ، حکم صادره ی...