مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ثبت سند

با سلام و ادب احترام آیا انجام اقدامات مقدماتی تقاضا ثبت سند از قبیل نظریه کارشناس اداره ثبت و نقشه کشی نیز از ملک مورد تقاضا سند در سال 87 انجام شده است نیاز به انجام مقدمات تقاضای ثبت سند وفق قانون جدید است؟ اقدامات سابق اعتبار ارزش قانونی ندارد؟ ممنون. فقط پاسخ آخرین نامه استعلام از شهرداری مبنی بر اعلام قدمت دیوار محصور شده و آیا قابل تفکیک طبق ضوابط شهرداری مانده است و سایر اقدامات انجام شده است؟ آیا اقدامات انجام شده تا این مرحله چنانچه درفرض مسئله دعوی مالکیت در دادگاه مطرح باشد در دادگاه دلیل یا اماره تلقی می شود؟ اعتبار و ارزش قانونی دارد؟ یا خیر؟ یا اینکه بستگی به نظر قاضی پرونده است؟ با تشکر با این توضیح ید تصرف زمین تقاضا ثبت در اختیار خریدار است.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است به صورت حضوری با اسناد و مدارک به وکیل مراجعه کنید. راه حل یک موضوع پیچیده و مهم اتکا به پرسش و پاسخ اینترنتی نیست. چون ممکن است به دلیل کمبود اطلاعات پاسخی کامل نگیرید.

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام متوجه سوالتان نشدم . توضیح دقیق و سوال خاص . سوالها را تفکیک کنید