مشاوره حقوقی رایگان - رضایت به مجرم در قبال تعهد

سال 99 همکار خواهرم که پسری بوده از خواهرم خواستگاری نموده و وقتی جواب رد داده شد شروع به ازار و اذیت نموده و مزاحمت ایجاد نموده و پیام ها و فحاشی هایی برای خواهرم و خانواده فرستاده شد. الان محکوم به شش ماه زندان شده و خواستار این شده رضایت دهیم و ان ها نیز تعهد می دهد دیگر مزاحمتی ایجاد نکند. ایا همچین چیزی ممکن است و این تعهد اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله شما میتوانید رضایت دهید اما هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره تکرار نکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعهد نامه محضری از خودش و پدرش جداگانه بگیرید.
مبنی بر اینکه :
من مرتکب جرم ..... شده ام و از شکات استدعا میکنم در پرونده شماره. .....رضایت بدهند و من تعهد میدهم که چنانچه مرتکب هر جرمی نسبت به این خانواده شوم دادگاه حق دارد به اشد مجازات مربوطه من را مجازات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بهتر است که رضایت دهید و مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر تکرار کند مجازات شدیدتری متوجه او خواهد شد