مشاوره حقوقی رایگان - رسید دستی

با درود خدمت وکلای گرامی پدر بنده 10 سال پیش سند دست نوشته ای مبنی بر گرفتن حق کسب و پیشه امضا کرد.به این مضمون (این جانب ...مبلغ را نقدا دریافت کردم و دیگر هیچ حقی بابت کسب و پیشه ندارم )امضا و اثر انگشت و ایشان بدون اطلاع پدرم از سه نفر دیگر به که حضور نداشتن و صرفا اقوامش بودن عنوان شاهد امضا گرفتن در صورتی که ایشان اصلا پولی به پدر بنده ندادن و در مجلسی که پدرم امضا کرد دوستش هم حضور داشت و گواه می‌دهند که ایشان از پدر امضا و اثر انگشت گرفتن و رفتن و
وقتی که پدرم جویای مطالب حق کسب و پیشه اش کرد گفت امضا کردین و تمام
دادگاه حقوقی رفتیم اوشون وکیل گرفت که نخواهد قسم بخورد و دادگاه به شاهد اصلی هم استماع نکرد و طبق ماده قانونی که اقرا....رای به بی حقی داد سوال بنده آیا می‌توان از دادگاه کیفری اقدام کرد تا بتوان هم خود ایشان و هم شاهدین که الکی به عنوان شاهد امضا کردن را به دادگاه کشاند تا حقیقت را بگویند و به شاهد اصلی که در مجلس بودن و گواه میدن که ایشان هیچ پولی را به پدر بنده نداده استماع کند و حتی کار را به قسم بکشاند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اقامه دعوی به این مهمی را قبل از مطرح کردن باید یا حضوری با وکیل مشورت می کردید یا به وکیل ارجاع می دادید ، اینک نیز باید رای دادگاه بیارید حضوری ببینم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه شهادت کذب را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شهود شهادت کذب داده اند میتوانید در این خصوص شکایت کنید