مشاوره حقوقی رایگان - اجاره واحد بدون رهن با شرط انفساخ

با سلام اینجانب یک واحد را صرفا اجاره دادم با مبلغ ناچیز رهن و در قرار داد شرط گذاشتیم در صورت عدم پرداخت اجاره ظرف مدت 20 روز قرار داد به صورت یک طرفه منفسخ و مستاجر متعهد به تخلیه ظرف مدت 20 روز شده است و حق هر ادعا و اعتراضی را از خود سلب و ساقط نموده است. از آنجاییکه با وجود این شرط ایشان اجاره بها را در فرصت تعیین شده پرداخت نکرده، لطفا به من راهنمایی بفرمایید چطور میتونم مستاجر را وادار به تخلیه ملک کنم؟ قبلا اظهارنامه رسمی هم برایشان فرستادم

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام دادخواست تایید انفساخ قرارداد و صدور حکم تخلیه مطرح فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تنفیذ انفساخ قرارداد اجاره و صدور حکم تخلیه را به طرفیت مستاجر اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست خود را ثبت کنید