مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله از فرد کلاهبردار

سلام بنده یه حواله خودرو یک ساله از فردی خریدم. از روی سادگی چون فرصت واریزی کم داشتم زود واریز کردم. وپول حواله طرف دادم ولی طرف سریع از دادن وکالت سر باز زده و حواله را جای دیگه فروخته چکار کنم. فیش واریزی ها دارم. با پیامهای معامله

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر مدارک و دلایلی دارید که بتوانید کلاهبردار بودن عمل فروشنده راثابت کنید شکایت کیفری در غیراینصورت دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

و امکان اقامه شکایت توسط شما وجود خواهد داشت و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری و یا تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید.