مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

تا چند وقت بعد از عمل دخول و پارگی بکارت معلوم میشود که چه کسی پرده بکارت را از بین برده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً قابل تشخیص نمی باشد لذا بهتر است با پزشک متخصص در میان بگذارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تشخیص اینکه فاعل که بوده بستگی به وجود ترشحات دارد تا بتوان با تست DNA وی را شناسایی کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

معمولا تا 72 ساعت بعد قابل تشخیص است

ضمن اینکه پزشک متخصص بهتر اظهار نظر خواهند داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ‌سه روز تا یک هفته اصولا آن هم باید آثاری با‌شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ظرف یکی دو هفته بعد از دخول به پزشک متخصص مراجعه کنید قابل تشخیص است که پرده بکارت در طول چند روز اخیر از بین رفته است ولی اگر چند ماه یا سال به پزشک متخصص مراجعه کنید به صورت دقیق قابل تشخیص نیست که چه زمانی از بین رفته است.
اینکه پرده بکارت توسط چه کسی از بین رفته قابل تشخیص نیست مگر اینکه بلافاصله و ظرف ده سه روز به پزشکی قانونی مراجعه کنید که از طریق آزمایش اگر از وسایل بهداشتی استفاده نشده باشد قابل تشخیص است.
اگر از وسایل بهداشتی استفاده بشه حتی اگر همان روز به پزشکی قانونی مراجعه کنید قابل تشخیص نخواهد.
از طرفی اگر دخول و رابطه با رضایت دختر باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شریک جنسی زمانی قابل تشیخص است که اثاری از شخص وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا تا 72 ساعت بعد قابل تشخیص است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر تا 72 ساعت بدون اینکه دوشی گرفته باشید باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

امکان تشخیص این امر در روزهای اولیه وبا توجه سایر قراین ازجمله ترشحات و...وجود دارد وبعد از ان امکان تشخیص وجود ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دوتانهایت سه روز چون آثار دی آن ای وتخمک تاهمین مدت باقی می ماند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا 72 ساعت امکان تشخیص وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به هیج عنوان معلوم نمی شود کار کی بوده مگر اینکه آثاری از بدن فرد باقی مانده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عمل دخول معمولا از شش ماه تا یک سال اگر دخول دیگری به انجام نرسیده باشد توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است. لازم به ذکر است بیشتر از این مدت نیز با توجه به پیشرفت علم پزشکی قابل تشخیص است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بهتراست با مراجعه به پزشک موضوع را پیگیری نمایید.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
اینکه چه کسی پرده بکارت را از بین برده مشخص نمی گردد .

یک وکیل :

با سلام
پس از نزدیگی تا 72 ساعت احتمال تشخیص فرد وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نهایتا تا 72 ساعت با شرایطی خاص توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک معاینات وتشخیص پژشکی قانونی است .

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

نظریات مختلفی وجود دارد ولی حداکثر تا چهل و هشت ساعت بعد از دخول باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

معمولا توصیه میشود ظرف نهایتا 48 ساعت جهت معاینه به پزشکی قانونی مراجعه شود