مشاوره حقوقی رایگان - اجرای تعهدات کارفرما به پیمانکار

با سلام و خسته نباشید
بنده و همکارم بصورت مشارکتی در تاریخ 95/6 قراردادی با شرکت سازه پ.ق (که در حال حاضر به س ..تغیر نام داده) و از زیرمجموعه شرکتهای تعاونی ناجا بستیم برای انجام محوطه سازی مجتمعی در همدان که قراردامون بصورت تهاتر با 9 واحد اپارتمان در شهرستان تویسرکان و با مبلغ مشخص و واحدهای تعیین شده. و با قیمت کارشناسی رسمی.
صورت وضعیت موقت در 96/3/13 را تحویل دادیم و 96/8بصورت قطعی تحویل داده و با تایید سرپرست کارگاه و مدیر پرژه در همدان و با تایید معاونت فنی و مالی در تهران رسید. صورت وضعیت ما در دو بخش تحویل شرکت شد که با تایید اولین صورت وضعیت 4 واحد تحویل گرفتیم ولی تا به امروز 98/7/4 از تحویل 5 واحد باقی مانده امتناع میکنند ضمنا در بندی از قرارداد امده که درصورت اختلاف بین دوطرف, هرطرف یک داوری معین کرده و به سر داوری معاونت فنی شرکت س.پ خاتمه مییابد.
حالا میخواهیم طی اظهارنامه ای زمانی تعیین کنیم تا کارفرما داور خود را معرفی کند اما نمیدانیم که متن را چگونه بنویسیم و چه مدت فرصت بدهیم
با سپاس

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. همین مطالبی که توضیح دادید به اضافه نام مشخصات داور انتخابی خودتان.