مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

من اعتیاد دارم رفتم متخصص اعتیاد متادون واسم تجویز کرد برادرم زندگی و زن و بچش جدا من هم با خانمم مادرم زندگیمون جداست میگه میبرمت کمپ ازت تعهد ثبتی میگیرم پول بش میدم بم نیده مادرم 20. میلیون حقوق میگیره من خرجی خونه میدم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که به پزشم برای ترک مراجعه نموده باشید اصولا برادرتان نمی تواند شما را به کمپ ببرد ،
اگر مبلغی به برادرتان داده اید اما ایشان عودت نمی دهد می توانید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شفاف طرح نشده است بهتر دقت بیشتری در طرح سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به صورت مشخص بیان نشده است. بهتر است جهت ارائه پاسخ خوب حقوقی سوال خود را به شکل کامل و واضح بیان دارید و هیج ابهامی نداشته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله و شهود میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سوال شما مشخص نیست دادخواست مطالبه وجه علیه برادر بدهید اگر تهدیدت میکند شکایت تهدید مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مبلغی که به او دادید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل و شفاف نیست
...