مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوقی

سلام حساب بانکی حقوقی من بعلت کلاهبرداری و شاکی خصوصی مسدود شده البته از خودم هم کلاهبرداری شده و شاکی هم هستم حالا تمام حساب های بانکی از جمله حساب حقوقی ام هم مسدود شده بنده کارمند متاهل دارای دو فرزند هستم امکانش هست قبل از به نتیجه رسیدن پرونده حساب بانکی حقوقی ام را رفع مسدودی کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طريق شعبه توقیف کننده پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی ممکن است در هر حال نیازمند دستور قاضی است اما در نظر داشته باشید حساب حقوقی شما تا یک چهارم قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید.
سوال شما تکراری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضمن لایحه ای تخصصی به شعبه مسدود کننده درخواست خودتان را ارائه نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از طریق شعبه پیگیری کنید و درخواست رفع مسدودی تا یک چهارم را مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه تا زمانی که تعیین تکلیف نهایی در خصوص این پرونده کیفری در دادگاه کیفری نشود حساب شما به همین حالت خواهد بود و اقدامی نمی توان صورت داد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید علت مسدودی بررسی شود تا نسبت به رفع ان اقدام گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حساب حقوقی شما مسدود میبلشد ولی نباید مانع برداشتن میزان حقوق شما باشد به همین جهت باید صحبت های لازم و شفاف با مقام قضایی صادر کننده حکم انجام شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مرجع دستور دهنده اقدام کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به مرجع دستور دهنده ی توقیف حساب مراجعه کنید و درخواست مساعدت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید ابتدا موضوع شما در مرجع قضایی بررسی بشود و بعد با درخواست شما و موافقت قاضی ، امکان رفع مسدودی از حساب وجود خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده شده است پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید از آن طریق می‌بایست پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با شرایطی امکان پذیر است
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
رایزنی نمایید
یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و